Mware vă permite să rulați mai multe sisteme de operare simultan pe același computer Windows sau Linux. Creați VM-uri reale Linux și Windows și alte medii desktop, server și tablete, completate cu rețelele virtuale configurabile și simularea condițiilor de rețea, pentru utilizare în dezvoltarea de coduri, arhitectură de soluții, testare de aplicații, demonstrații de produse și multe altele.

Dezvoltați și testați pentru orice platformă statia de lucru acceptă sute de sisteme de operare și funcționează cu tehnologii cloud și containere precum Docker și Kubernetes.

Conectați-vă la VMware vSphere Conectați-vă în siguranță cu serverele vSphere, ESXi sau alte stații de lucru pentru a lansa, controla și gestiona atât mașini virtuale (VM), cât și gazde fizice. Un hipervizor VMware obișnuit maximizează productivitatea și permite transferul ușor de VM-uri către și de la computerul local.

Medii sigure si izolate
Rulați un al doilea desktop securizat, cu diferite setări de confidențialitate, instrumente și configurații de rețea sau utilizați instrumente criminalistice pentru a investiga vulnerabilitățile sistemului de operare. Stația de lucru oferă unul dintre cei mai siguri hipervizori din industrie și oferă funcții puternice pentru profesioniștii în securitate IT.

Ai nevoie de un Stattion Server VMWARE ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *