Stattion.ro iti pune la dispozitie servere second hand refurbished DELL/HP/LENOVO la cele mai bune preturi. Serverele second hard sunt optimizate astfel incat sa suporte rularea de aplicatii critice pentru afacerea dumneavoastra.

Afișez toate cele 4 rezultate

Calculator second hand Stattion Gaming – Dell

700 

Stattion Gaming produs de catre DELL vine cu un aspect profesional ce asigura o ventilatie corespunzatoare temperaturilor ridicate din timpul sesiunilor de gaming. Configuratia acestui calculator second hand asigur performanta foarte bun in jocuri pentru orice gamer.

Calculator second hand Stattion Gaming – HP

1,330 

Stattion Gaming, este calculatorul perfect construit de catre HP pentru un gamer inrait. Acesta ofera performante si FPS-uri ridicate atat pe rezolutiile FHD cat si 4K.

Calculator second hand Stattion One – Dell

1,550 

Precizia este elementul cheie care separa maretia de orice altceva. Stattion One Dell ofera performante de calcul substantiale pentru analize financiare si stiintifice, inginerie profesionala si modelare 3D complexa. Statiile de lucru Dell sunt adaptate nevoile dvs. si ofera o gama larga de configuratii care sunt certificat pentru o gama larga de aplicatii profesionale.

Calculator second hand Stattion Two – Dell

1,400 

Stattion Two – Dell este instrumentul dvs. cheie pentru proiectarea avioanelor sau automobilelor, seturi masive de date de cercetare, crearea urmatorul film blockbuster. Statiile noastre de lucru asigura productivitate excelente, certificat independent de software, fiabilitate si design inteligent inovator pentru a va maximiza productivitate si fiabilitate.