Statii de lucru mobile:  Creste-ti eficienta si productivitatea din orice loc

Munceste de oriunde, fara a depinde de un sistem desktop, cu statiile mobile de lucru Stattion. Statii de lucru cu procesoare de ultima generatie Intel Core i7 sau i9, placi video NVIDIA Quadro sau GeForce, pana la 64GB memorie RAM, si ecrane full HD de o claritate deosebita.

Afișez toate cele 9 rezultate

Mobile Station ASUS

14,660 

Statia Mobila ASUS este primul laptop care foloseste o placa video NVIDIA Quadro seria 6000, si este alimentat de un procesor Intel din seria a-9 a. ASUS este cea mai puternica statie mobila RTX Sutdio. Construit special pentru procesarea datelor stiintifice, dezvoltarea de produse, animatii, poate procesa cu usurinta calcule la o scara foarte mare si poate rula cu usurinta aplicatii care sunt graphic-intensive.

Mobile Station Dell One

7,350 

Statia Mobila Dell One este un laptop cu adevarat puternic, cu cel mai recent procesor Intel din seria a 10-a Comet Lake, o placa video din seria 2000 NVIDIA RTX si un display de 144Hz are un timp de raspuns de 7 ms.

Mobile Stattion Dell Four

6,430 

Statia Mobila Dell Four este cel mai subtire laptop produs de cei de la Dell Alienware. Este alimentat de un procesor Intel de generatia a 10-a si are o placa video NVIDIA seria 2000, construita pe arhitectura NVIDIA Turing care ofera urmarirea in timp real a razelor pentru a grafica cat mai realista. Statia Mobila Dell Four este racita de sistemul Cryo-Tech care mentine stabilitatea sistemului la standardele cele mai optime de functionare.

Mobile Stattion Dell Three

6,890 

Statia Mobila Dell Three este alimentata de un procesor Intel de generatia a 10-a acompaniat de o placa video NVIDIA RTX din seria 2000 pentru o grafica realista.

Mobile Stattion Dell Two

8,000 

Statia Mobila Dell Two este pe departe cel mai puternic laptop de pe piata, multumita componentelor sale care au aceeasi performanta ca si componentele de pe statiile desktop. Dell Two este un laptop perfect pentru a inlocui o statie de lucru desktop clasica datorita design-ului, a placii de baza pe care se pot adauga si inlocui componente dar si a tastaturii sale comfortabile.

Mobile Stattion HP One

7,850 

Statia Mobila HP One este un laptop de ultima generatie cu un procesor Intel de generatia a 9-a si cu un monitor de 17.3inch cu o rezolutie FullHD. HP One ofera o multitudine de port-uri si conexiuni pentru dispozitivele externe, si are chiar si un driver optic. Statia Mobila HP One ofera o putere sde procesare foarte mare pentru cele mai complexe calcule cu o viteza extraordinara.

Mobile Stattion MSI One

7,000 

Statia de lucru mobila MSI One va ofera o solutie fiabila si versatila pentru cresterea fluxului de lucru de la concept la productia finala. Cu cel mai recent procesor Intel® Core ™ i9 din a 10-a generatie si grafica puternica NVIDIA Series, puteti lucra fara probleme la scara larga si folosi aplicatii solicitante pentru placa video. Statiile de lucru mobile MSI sunt sisteme certificate care asigura software-uri si hardware-uri mai stabile si va ofera o experienta profesionala.

Mobile Stattion MSI Titan

5,890 

Statia Mobila MSI Titan este cel mai nou si mai extrem Titan creat vreodata. Design-ul inspirat de liniile masinilor exotice este proeminent in exterior, cu capac aerodinamic din aluminiu si caroserie tematica din fibra de carbon. Grilele si plasele metalice contribuie impreuna la admisiea si evacuarea maxima pentru performanta sa fara precedent.

Mobile Stattion Razer

6,850 

Statia Mobila Razer depaseste limitele la ceea ce poate face un laptop. Statia Mobila Razer este construita cu un procesor puternic care poate rula cu usurinta programe cu cerinte foarte mari de performanta. Statia Mobila Razer este cu 25% mai mica decat predecesorul sau, ecranul de 17,3inch fiind incorporat intr-o carcasa compacta de 15inch.