001-smartphone

Suport Telefonic

002-mail

Asistență prin e-mail

Productivitatea dvs. este intotdeauna prioritatea noastra principala, asa ca, daca ceva nu merge bine, va vom readuce la lucru cat mai repede posibil. Pentru toate intrebarile de asistenta generala, este disponibila asistenta prin e-mail.

003-speech-bubble

Deschide un tichet

Daca intampinati o problema hardware, completati formularul de mai jos, faceti clic pe TRIMITE pentru a deschide un bilet de asistenta, iar un tehnician de asistenta STATTION va va contacta rapid.

TRIMITETI-NE UN MESAJ

  Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest site web.

  ASISTENTA TEHNICA STATTION

  Asistență tehnică STATTION are sediul în Cluj-Napoca, judetul Cluj. Cu acces imediat la instrumentele și resursele de care avem nevoie pentru a vă sprijini fluxului de lucru, recreăm problemele pe care le-ați putea întâmpina (chiar și cele mai obscure) utilizând propriile noastre hardware și software.

  IMPORTANT: Toate returnările de garanție către STATTION trebuie expediate în materialul de ambalare original sau în materialele de transport de schimb corespunzătoare furnizate de STATTION. Dacă aveți nevoie de materiale de ambalare, vă rugăm să contactați asistența tehnică STATTION. Expedierile care sosesc în ambalaje non-standard sau altele decât cele originale pot duce la taxe suplimentare sau pot anula garanția.

  CONTACTATI-NE

  001-smartphone

  Telefonic

  Telefon: 0721249130 / 0364104109

  003-speech-bubble

  Tichet de asistenta

  Completati formularul alaturat

  002-mail

  Prin email