De la vizualizarea arhitecturala la efectele vizuale pentru lungmetrajele majore, motorul de redare in raze V este unul dintre cele mai populare motoare de redare din lume pentru artisti, designeri si oameni buni la toate.

2k Footage

Ca cineast sau editor, ar trebui sa configurati statia de lucru pe baza fisierelor sursa preconizate, adica a rezolutiei si a cerintelor de redare a proiectelor dvs. tipice. Lucrul cu imagini 2k este inca comun, dar mult mai putin solicitant decat proiectele cu rezolutie mai mare. O statie de lucru overclockata profesional cu unul sau doua GPU-uri este perfecta pentru acest tip de flux de lucru.

Solutii V Ray

4k Footage

Pentru sesiuni optime de editare sau gradare 4K, recomandam o statie cu doua sau mai multe GPU-uri. Procesele de decompresie si compresie utilizeaza procesorul sistemului dvs., astfel incat codec-urile puternic comprimate necesita o statie de lucru cu mai multe nuclee de procesor pentru a finaliza aceste sarcini intr-un timp rezonabil.

4k+ Footage

Daca lucrati cu imagini stereo 4k sau la proiecte de specialitate care necesita interactiune cu rezolutii ultra-inalte de 8k sau mai mult, atunci aveti nevoie de un sistem care ofera o varietate de configuratii avansate – de la multiple GPU-uri si nuclee abundente de procesor, la sloturi suplimentare pentru hard disk-uri (SSD) de mare viteza.

Solutii V Ray

Ai nevoie de o statie de randare V-Ray ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *