Atunci cand un proiect complex necesita instrumente de inalta performanta pentru a crea, a reda si analiza, multi profesionisti din arhitectura, inginerie si constructii apeleaza la Rhino. O aplicatie CAD pe care utilizatorii o pot personaliza nevoile lor specifice, Rhino modeleaza totul, de la curbe pana la suprafete cu forma libera. Ca atare, software-ul are nevoie si de o statie de lucru la fel de puternica pentru a oferi o productivitate de varf.

Modelare 3D

Rhino ofera profesionistilor un instrument extrem de capabil pentru modelarea a tot felul de obiecte, forme si design-uri geometrice. Cu calcule precise informand modul in care sunt reproduse curbele si punctele, Rhino ofera un mod rapid si extrem de detaliat de a crea modele realiste si detaliate. Puteti proiecta, crea prototipuri si analiza orice model de la aeronave si automobile, la structuri si instalatii industriale. Deoarece modelarea este functia sa principala, Rhino este o aplicatie legata de frecventa, un factor cheie de luat in considerare la determinarea cerintelor statiei dvs. de lucru.

Performanta lui Rhino nu este afectata de numarul de nuclee de procesor din statia de lucru, ci mai degraba de frecventa putinelor nuclee din care software-ul extrage putere.

Statii randare Rhino
Solutii Rhino 2

Randare

Cand este timpul sa prezinte modele, profesionistii au nevoie de o modalitate de a-si reda proiectarea si cu Rhino, vei avea o serie de optiuni. De exemplu, profitati de oricare dintre plugin-urile de randare disponibile, exportati fisierele intr-o aplicatie de randare sau utilizati Rhino Render in cadrul software-ului. Indiferent de ruta pe care o alegeti, ne asiguram ca statia dvs. de lucru Rhino este configurata pentru a gestiona atat functiile de modelare primare, cat si redarea fluxurilor de lucru.

Ai nevoie de o statie de randare pentru Rhino ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *