Atunci cand profesionistii in arhitectura, inginerie si constructii au nevoie de o modalitate rapida si usoara de a face proiectarile CAD in afisaje vizuale uimitoare, apeleaza la Lumion, software-ul care va permite sa transformati modelele in randari bogat si sa modificati design-ul in timp real.

Statie de lucru Lumion dedicata

Cand vizualizati un model redat Lumion, imaginile vizuale sunt atat de realiste, texturate si netede incat face interactiune cu Lumion asemanatoare cu un joc video ce ruleaza pe un computer de inalta performanta. Intr-adevar, la fel ca acele jocuri, Lumion functioneaza cel mai bine cu o placa grafica care afiseaza un scor PassMark de 6000 sau mai mare (de exemplu NVIDIA GeForce RTX 2080 si RTX 2070).

Dar placile grafice nu sunt singurele componente hardware de care trebuie sa tineti  cont atunci cand optimizati functiile Lumion. De asemenea, aveti nevoie de o statie de lucru Lumion configurata pentru a suporta fluxuri de lucru cu o statie de lucru STATTION si rate mari de cadre de vizualizare care permit astfel de imagini realiste. Spre deosebire de sarcinile cu mai multe fire de executie care beneficiaza de mai multe nuclee de procesor, fluxurile de lucru Lumion beneficiaza de o frecventa crescuta a procesorului. O statie de lucru Lumion ideala este cu opt nuclee si cu pana la doua GPU-uri profesionale.

Lumion cu alte aplicatii CAD

Deoarece Lumion poate fi utilizat in mod eficient alaturi de o serie de alte aplicatii de modelare CAD, puteti edita simultan vizualizarile Lumion in timp ce efectuati modificari in software-ul BIM – chiar si dupa ce ati petrecut timp adaugand texturi si materiale.

Desigur, atunci cand utilizati alte aplicatii, este important sa ramaneti la curent cu potentialele blocaje de calcul care pot rezulta dintr-o astfel de statie de lucru configurata de catre STATTION. Atat fluxurile de lucru Lumion, cat si fluxurile de lucru BIM sunt cu o singur fir de executie, ceea ce inseamna ca numarul de nuclee ale procesorului nu afecteaza performanta.

Ai nevoie de o statie de randare pentru Lumion ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *