Folosit de ani de zile pentru a crea proiecte 2D si 3D extrem de detaliate in mai multe industrii, Autodesk AutoCAD ramane o aplicatie software premium pentru arhitectura, inginerie si constructii. Maximizati performanta AutoCAD cu o statie de lucru AutoCAD.

2D Design

La baza sa, AutoCAD este o aplicatie cu un singur fir. Acest lucru inseamna ca numarul de nuclee de procesare pe care statia dvs. de lucru le are conteaza la fel de mult ca frecventa la care ruleaza un numar mai mic de nuclee. Cand utilizati AutoCAD pentru a finaliza sarcini 2D precum crearea tabelelor, editarea liniei centrale, reglarea fina a machetei sau modificarea obiectelor geometrice, profesionistii AEC beneficiaza de o statie de lucru cu viteze mare de procesare care le permit sa interactioneze si sa manipuleze seturi de date mari.

Modelare 3D Autocad

Modelare 3D

Pe langa utilizarea AutoCAD pentru a produce modele 2D, profesionistii AEC se pot baza pe acesta pentru a crea modele 3D. Vizualizarea AutoCAD va permite sa creati si sa comunicati aproape orice tip de design. Cu instrumente precum modelarea suprafetei solide si a ochiurilor de plasa, puteti genera modele 3D din desene 2D.

Din nou, este important sa retineti ca AutoCAD este o aplicatie legata de frecventa, deci cea mai buna statie de lucru este una optimizata pentru fluxurile de lucru single-threaded, adica mai putine nuclee care ruleaza la viteze mai mari. STATTION abordeaza aceasta necesitate, colaborand cu partenerii nostri hardware pentru a overclockeaza procesoarele profesionale si pentru a oferi o statie de proiectare AutoCAD optima.

Ai nevoie de o statie de proiectare AutoCAD ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *