ARCHICAD ramane unul dintre cele mai importante pachete software CAD pentru profesionisti in arhitectura, inginerie si constructii. Descoperiti cum sa rulati eficient acest software – fara incetiniri.

ArchiCAD este un software puternic de proiectare 3D pe computer creat de si pentru profesionisti. ArchiCAD a fost prima aplicatie CAD capabila sa creeze atat geometrie 2D cat si 3D si continua sa fie revolutionara pentru proiectarea si modelarea arhitecturala; Cu toate acestea, pentru ca acesta sa functioneze eficient si sa ofere o experienta de calitate utilizatorului, este necesara o configuratie specifica, de inalta performanta hardware.

Modelare 3D

Procesele de modelare 3D consuma resurse hardware importante. In special, procesele de fundal din ARCHICAD folosesc semnificativ mai multe nuclee de procesor, ceea ce face capacitatea procesorului sa fie mai esentiala pentru rularea acestor operatii. Procesarea de fundal ajuta la performanta, navigarea si afisarea modelelor complexe mari, dar daca hardware-ul computerului nu are puterea de calcul necesara, experienta dvs. va fi grav afectata.

In plus, modelele trebuie sa fie stocate frecvent undeva pe computer. Acesta este motivul pentru care este necesar de la 8 la 32 GB memorie RAM pentru a salva modele si a rula aplicatii simultan.

Daca statia de lucru nu are putere de calcul esentiala, aplicatiile software vor functiona lent – o experienta frustranta atunci cand incercati sa produceti un model in termenele stricte. Stattion recomanda un procesor overclockat pentru a accelera procesele de modelare si proiectare 3D, astfel incat statiile noastre grafice, care au un procesor cu 8 si 16 nuclee overclockat profesional, accepta in mod eficient capacitatile de procesare a fundalului cu mai multe filetate ale sarcinilor ARCHICAD si ale proiectarii legate de frecventa.

Modelare 3D
Randare

Randare

Randarea in ARCHICAD este un proces intensiv, deci, ori de cate ori este posibil, ar trebui descarcat intr-un sistem dedicat. ARCHICAD se integreaza bine cu Cinema 4D pentru a imbina modificarile aduse ARCHICAD in vizualizarile Cinema 4D existente. CPU-ul dvs. va fi un factor important in timpul petrecut redand vizualizari de ultima generatie si animatii in cadrul acestor programe.

Cu procesoare puternice cu pana la 18 nuclee si memorie suplimentara, statiile noastre grafice sunt ideale pentru aplicatii cu procesor intensiv si activitati de redare in cadrul ARCHICAD, permitandu-va sa produceti proiecte complexe in mai putin timp.

Ai nevoie de o statie de proiectare pentru ArhiCAD ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *