Cu o serie de controale usoare si intuitive, SketchUp ofera profesionistilor o modalitate de a transforma schitele 2D in modele 3D detaliate. Cel mai bun mod de a optimiza acest software esential este cu o statie de lucru configurata corect pentru aceasta sarcina

Randare

Cand profesionistii trebuie sa redea modele 3D in SketchUp, acestia au o lista de soft-uri ajutatoare si extensii din care sa aleaga. Aceste optiuni includ V-Ray si Render Octane, dar fiecare plugin de redare poate necesita specificatii diferite, deoarece V-Ray poate profita de CPU sau GPU-uri, in timp ce Octane foloseste numai GPU-uri. Puteti rezolva aceasta dilema alegand o solutie de randare configurata pentru SketchUp. Pentru randarea pe procesor, configuratiile sunt disponibile cu pana la 56 de nuclee, in timp ce solutiile locale de randare GPU pot gazdui pana la patru GPU-uri intr-o singura statie de lucru.

Modelare 3D
Randare

Design si Modelare

In doar cativa pasi scurti, SketchUp permite utilizatorilor sa transforme o singura linie intr-o cutie cu adancime personalizata. Cu functii precum push and pull, reglarea greutatii liniei si modificarea dimensiunilor, SketchUp ofera utilizatorilor instrumente precise pentru proiectarea si modelarea detaliata a oricarui proiect, fie peisaje grandioase, fie ansambluri complexe.
Selectarea statiei de lucru SketchUp este esentiala, deoarece sustinerea acestor fluxuri de lucru ar trebui sa fie cat mai usoara si functional posibila. Primul lucru pe care trebuie sa-l stii este ca SketchUp este o aplicatie legata de frecventa (variabila dominanta in determinarea performantei). Numarul de nuclee ale procesorului din statia de lucru este mai putin important decat frecventa unui singur nucleu pe care il foloseste SketchUp.

Ai nevoie de o statie grafica pentru SketchUp ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *