Ca parteneri si utilizatori Adobe, STATTION produce cele mai rapide statii de lucru Creative Cloud configurate si personalizate pentru a sprijini anumite aplicatii Adobe.

Accelerati-va creativitatea cu Adobe Creative Cloud, renumita suita de aplicatii si servicii pentru video, design, fotografie si web. Cu Adobe CC, producatorii pot edita videoclipuri, pot crea efecte vizuale si pot edita audio, in timp ce designerii grafici pot edita fotografii, imagini compuse si pot crea grafici si ilustratii vectoriale. Adobe permite, de asemenea, fotografilor sa-si perfectioneze fotografiile si designerilor web pentru a construi site-uri bogate, moderne si responsive. Pentru acesti artisti si mai multi, aplicatiile Creative Cloud au devenit un standard de industrie, iar atunci cand sunt alimentate de o statie grafica computerizata, le permite sa creeze si sa proiecteze la viteza imaginatiei lor.

Photoshop & Lightroom

Daca va bazati pe aceste pachete populare de editare foto, doriti sa va asigurati ca indiferent ce cumparati, includeti un SSD si (pentru bugetul dvs.) maximizarea cantitatii de RAM. Fisierele RAW creeaza o amprenta RAM mare, iar proiectele de deschidere si salvare vor fi accelerate de viteza livrata cu un SSD. Orice GPU profesionist de la NVIDIA sau AMD va asigura accelerarea OpenCL folosita in diverse filtre, astfel incat chiar si un Quadro de baza sau FirePro se va potrivi nevoilor dvs., cu exceptia cazului in care aveti nevoie de suport pentru afisare pentru rezolutii mai mari sau afisare maxima.

Adobe Photoshop CC
Media Encoder

Media Encoder

Acum integrat cu motorul de redare Adobe Mercury, Adobe Media Encoder (AME) va permite sa creati un videoclip optimizat si foarte rapid, sa adaugati efecte direct din interiorul AME si sa faceti mai multe proiecte in fundal pentru un flux de lucru eficient si creativ. Redarea locala pe masina va poate tine in asteptare, dar gestionarea cozii de la AME va ajuta sa va optimizati fluxul de lucru pe partea de software, in timp ce statiile grafice STATTION puternice, profesional overclockate ofera toate performantele necesare din punct de vedere hardware.

Adobe SpeedGrade

Clasificarea profesionala in timp real a motorului Lumetri Deep Color poate fi de asemenea accelerata prin intermediul GPU, in timp ce Look Manager accelerat de GPU Adobe SpeedGrade CC va permite sa organizati si sa accesati presetarile de gradare. Integrarea in Premiere Pro CC permite ca aplicatiile predefinite sa fie aplicate direct in fluxul de lucru de editare video. De asemenea, puteti simplifica sarcinile obositoare si consumatoare de timp cu Shot Matcher accelerat de GPU. SpeedGrade va permite sa corectati automat diferentele subtile de inregistrari pentru a obtine un sentiment consecvent intre clipuri, in scene si pe intregul proiect. GPU-urile NVIDIA ofera culoarea in timp real necesara RAW, High Dynamic Range sau stereo-continut 3D stereo cu motorul Lumetri Deep Color. Aceasta inseamna ca puteti corecta mai multe layere si puteti proiecta mai eficient si mai rapid.

Speedgrade
Adobe After Effects

Premiere Pro & After Effects

In timp ce aceste doua aplicatii merg deseori mana in mana, Premiere Pro si After Effects folosesc sistemul in moduri usor diferite. CPU: Procesarile de codificare si de redare sunt un proces intens in procesor, deci principalul control pe care il aveti asupra timpilor de export este de a avea cel mai rapid procesor posibil. Aceasta inseamna ca, in functie de proiect, codificarea poate folosi patru-opt nuclee de procesor. Statiile noastre de lucru Intel ™ Core ™ i9 din generatia a noua overclockate sunt cea mai rapida modalitate de a accelera acest proces.

GPU-uri: Un GPU de orice tip nu ajuta procesul de codificare real (emiterea unui fisier pe computer), cu toate acestea, poate imbunatati viteza de procesare a unor efecte inainte de codificare. In unele cazuri, la export, GPU abia se foloseste pentru accelerare, chiar daca efectele accelerate ale GPU nu sunt utilizate.

Ai nevoie de o statie grafica Adobe Creative Cloud ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *